A fotóhátterekről

Egy újdonságot hoztunk a magyar fotózás világába, amivel minden eddiginél könnyebben és gyorsabban tudod megteremteni azt a hangulatot, ami legjobban passzol a témádhoz.

Ez a műanyag alapú fotóháttér, amit számtalan stílusban, színben és méretben megtalálsz nálunk, ráadásul olyan magas minőségben, hogy nem fogsz hinni a szemednek. A műanyag alapú fotóháttér 20 centiről nézve is teljesen élethű, felülete lemosható, földre terítve járható, hihetetlenül strapabíró, szakadásálló, kültéren is használható, UV és esőálló, feltekerhető, hengerben könnyen szállítható, kis helyen gyűrődésmentesen tárolható.

Használható állványról belógatva, földre terítve, kisebb darabok tárgyfotózásánál egyszerűen a falra ragasztva.

A magas nyomtatási minőségnek hála fotóháttereink annyira élethűek, hogy étel-, vagy tárgyfotózáshoz közeli fotózásra is tökéletesen alkalmasak, rajtad kívül senki nem fogja tudni, hogy nem valódi fán fotóztál. Fotóháttereinket használják szakácskönyv és gasztromagazin fotózáshoz, fotóstúdiókban baba-, és portréfotózáshoz, webáruházak tárgyfotózáshoz, gasztrobloggerek ételfotózáshoz. 

Nézz körül a referencia oldalunkra feltöltött vásárlói fotók között, vagy nézd meg a több száz képből álló, folyamatosan frissülő Facebook albumunkat, nézelődj az Instagram oldalunkra feltöltött, fotóháttereinkkel készült gasztrofotók között.

A kiválasztott hátteret megvásárolhatod standard méretekben, de felár nélkül lehetőség van teljesen egyedi méret megadására is.