Gyakran Ismételt Kérdések

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?
 
Átutalásos rendelésnél az utalás beérkezésétől számított 1-3 munkanap alatt elkészítünk minden rendelést, és átadjuk a futárszolgálatnak, akik a következő munkanapon kézbesítik azt. (Az esetek zömében 1 munkanapon belül elindítjuk a rendeléseket.)
Utánvétes szállításnál a rendelés leadásától számított 1-3 munkanap alatt indítjuk útnak a csomagod.
 
Mennyibe kerül a szállítás?
 
Ha előre utalásos fizetést választasz, a szállítási díj házhoz szállítva 1580Ft, Csomagküldő.hu csomagpontra szállítva 1310Ft.
Ha utánvétttel szeretnél fizetni, a szállítási díj 1850Ft házhoz szállítva, Csomagküldő.hu csomagpontra szállíva 1620Ft.
 
Ha a megrendelt fotóháttér mérete mindkét kiterjedésben meghaladja a 155cm-t, akkor csak túlméretes csomagként tudjuk küldeni Pannon XP speciális csomagfutárral, aminek díja előre utalással 3990Ft, utánvéttel 4500Ft.
 
Személyesen is átvehetem a termékeket?
 
Személyes átvételt sajnos nem tudunk biztosítani, csak futárcégen keresztül tudjuk eljuttatni hozzád a termékeket.
 
Hány órakor kézbesíti a futár a csomagom? 
 
A futár cég hétköznap 8-17 óra között szállítja ki a csomagokat, ezért olyan címet adj meg, ahol ebben az időpontban elérhető vagy. (Lehet munkahelyi cím is.) Mi nem tudjuk befolyásolni a kézbesítés időpontját, de a futárszolgálat a kiszállítás reggelén email értesítést küld a kiszállítás várható idejéről, ha szükséges, a futárral tudsz egyeztetni.
 
Melyik futárcég szállítja ki a csomagom?

 

A kis méretű csomagokat az Express One szállítja házhoz. Ha a szélesség-magasság mindkét kiterjedésben meghaladja a 155cm-t, akkor a PannonXP futárszolgálat szállítja ki a háttereket.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan tudom kifizetni a vásárolt termékeket?
 
Jelenleg kétféle fizetési mód közül választhatsz a rendelés leadása előtt a pénztárban:
 

Utánvétes vásárlás

A termék(ek) vételárát, a szállítási költséget és az utánvétkezelés díját a csomag átvételekor a futárnak fizeted készpénzben. A szállítási költség ebben az esetben 1850Ft házhoz szállítva, vagy Csomagküldő.hu csomagpontra szállítva 1620Ft.
 

Előreutalásos vásárlás

A rendelésed leadása után az email címedre küldünk egy díjbekérőt, az abban szereplő számlaszámra tudod átutalni a termék(ek) vételárát. A szállítási díj ebben az esetben 1580Ft házhoz szállítva, vagy Csomagküldő.hu csomagpontra szállítva 1310Ft.
 

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Lemoshatóak a fotóhátterek, nem mennek tönkre, ha rácseppen valami?
 
Teljesen vízállóak, gond nélkül lemoshatod a fotóháttered ha szükséges.
 
Össze tud gyűrődni a fotóháttér?
 
Normál körülmények között nem. Használaton kívül tekerd fel és lehetőség szerint állítva helyezd el, hogy ne kerüljön rá semmi ami összenyomhatja, mert abban az esetben keletkezhetnek rajta gyűrődések. Ha ez mégis megtörtént, a fotóháttér minta nélküli oldaláról vasald át kettes (!) fokozaton, akkor újra sima lesz.
 
Napsütésben is használhatóak a fottóhátterek, nem csillognak?
 
Nyugodtan használhatod őket tűző napon is, nem fog csillogni a felület.
 
Saját fotóból is lehet fotóhátteret készíteni?
 
Igen, felár nélkül elkészítjük saját fotódból is a fotóhátteret, ha megfelelő felbontású képet küldesz hozzá. A képet díjmentesen átnézzük és szükség szerint a kisebb szín-, vagy kontraszt korrekciót elvégezzük rajta nyomtatás előtt.
 
Hogyan kell használni a fotóháttereket?
 
Sok képes leírást és videót készítettünk a fotóhátterek használatáról, amik részletes tájékoztatóul szolgálnak, ezeket a főoldalon a BLOG menüpont alatt találod. Ha további kérdésed merülne fel amire ezekből nem kaptál választ, keresd Ügyfélszolgálatunkat!

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Van minimális rendelési mennyiség?

Igen, 0.5 négyzetméter a minimális rendelési mennyiség a fotóháttereknél. A rendszer automatikusan számolja, hogy mennyit tettél a kosárba, és figyelmeztet, ha ezt még nem érted el.