Fotós blogunk 10. részében Dorkával és a mentesnél is mentesebb Mégmentesebb bloggal ismerkedhettek meg közelebbről.
Fotós blogunk 9. részében az Ízből tíz blogot mutatjuk be nektek.
Fotós blogunk 8. részében, a talányos nevű, szépséges fotókkal gazdagon illusztrált Sünis kanál blogot ismerhetitek meg közelebbről.
Fotós blogunk újabb részében a Szotyi művek kulisszái mögé kukucskálhattok be.
Fotós Blogunk 6. részében a csodás fotókkal illusztrált Katucikonyhát mutatjuk be nektek.
Fotós Blogunk 5. részében Ági mesél nektek gasztroblogjáról, melyet valahol konyhán innen, kerten túl kell keresnünk, vagy inkább Ági szíve csücske környékén...
Fotós Blogunk 4. részében Ambrus Krisztinát ismerhetitek meg közelebbről, aki az ételérzékenységgel, ételallergiával küzdőknek, illetve speciális diétákat folytatóknak szóló Tejutazás.hu-ról is mesél nektek.
Fotós Blogunk 3. részében Bolla-Biczó Fruzsinát és gasztroblogját ismerhetitek meg közelebbről. Az interjúból kiderül, hogy jön össze a fuvola, a fakanál és a fényképezőgép.
Fotós Blogunk 2. részében Szebényi Éva fotóst/gasztrofotóst ismerhetitek meg közelebbről. Éva szakmai cikkeit már olvashattátok nálunk itt a blog rovatban, most a sütis blogját, a Sütisdobozoomot mutatja be nektek.
Állandó fotós szakértőnk Szebényi Éva, az ImpressionArt fotósa, a sütisdobozoom bloggere egy nagyon klassz cikkben foglalta össze a ma annyira divatos sötét tónusú ételfotók elkészítésének a menetét.
(A bemutatóhoz használt háttér mérete 50x50cm, cikkszáma FM12.)
Fotós Blogunban új rovatot indítottunk, melynek első részében a Juditka konyhája gasztroblog kulisszái mögé pillanthattok be. Vigyázat, a gyönyörű fotókkal illusztrált blogon mindenki csak saját felelősségre böngészhet, mert itt az ezerféle recept, nem csak hangzatos szófordulat!
Fotós szakértőnk Barta Katalin, a Kifőztük online gasztromagazin szerkesztője és a Katucikonyha bloggere ebben a cikkében az első fotóhátterek kiválasztásához ad tanácsokat.
Állandó fotós szakértőnk Szebényi Éva, az ImpressionArt fotósa, a sütisdobozoom bloggere ebben a cikkében azoknak a gasztrobloggereknek ad hasznos tanácsokat, akik mobiltelefonnal fotóznak.
Állandó fotós szakértőnk Szebényi Éva, az ImpressionArt fotósa, a sütisdobozoom bloggere ebben a cikkében a gasztrofotók megkomponálásához ad tanácsokat.
Fotós szakértőnk Barta Katalin, a Kifőztük online gasztromagazin szerkesztője és a Katucikonyha bloggere tavaszi hangulatú ételfotók készítéséhez ad hasznos tanácsokat.
Állandó fotós szakértőnk Szebényi Éva, az ImpressionArt fotósa, a sütisdobozoom bloggere mutatja be a fotóháttereinket és ad praktikus tanácsot a használatukhoz.